Žydri virti upėtakiai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žydri upėtakiai: verdami su actu, vynu ir druska, o tada pateikiami šilti – lengvas ir skanus patiekalas.

Žydri virti upėtakiai

0.0 from 0 votes
Course: Be kategorijosDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes

Receptas 4-ioms porcijoms.

Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Actas2 šaukštai 2

  • Baltas vynas125 ml 125

  • Druska3,5 šaukštelio 3,5

  • Upėtakiai4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Į puodą įpilti tiek vandens, kad galėtų apsemti visas žuvis ir užvirinti.
  • Į verdantį vandenį įberti 3 šaukštelius druskos, supilti vyną, actą, sudėti upėtakius ir kai tik vėl užvirs, nukelti nuo ugnies.
  • Po 20 minučių upėtakius atsargiai išimti iš puodo, nuvarvinti ir dar karštus tiekti pašildytose lėkštėse.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*