Žydri upėtakiai

Žuvies patiekalai 0 comments

Žydri upėtakiai

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska3,5 šaukštelio 3,5

  • Actas2 šaukštai 2

  • Baltas vynas125 ml 125

  • upėtakiai4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Receptas 4-ioms porcijoms
  • Į puodą įpilti tiek vandens, kad galėtų apsemti visas žuvis ir užvirinti
  • Į verdantį vandenį įberti 3 šaukštelius druskos, supilti vyną, actą, sudėti upėtakius ir kai tik vėl užvirs, nukelti nuo ugnies
  • Po 20 minučių upėtakius atsargiai išimti iš puodo, nuvarvinti ir dar karštus tiekti pašildytose lėkštėse

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*