Žvejų sriuba

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Sriubos 0 comments

Koks ruduo be žvejybos ir gardžios žuvienės?

Žvejų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Sriubos, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Svogūnai20 g 20

  • Sviestas5 g 5

  • Bulvės150 g 150

  • Žalumynai papuošimui

  • Lauro lapai keletas

  • Sterkas30 g 30

  • žuvies sultinys300 g 300

Gaminimo eiga

  • Į išvirtą žuvies sultinį dedamos nepjaustytos bulvės, sveikos svogūnų galvelės, paruoštos žuvies gabalėliai ir verdama ant mažos ugnies 25-30 min
  • , nugraibant putas
  • Baigiant virti įdedama pipirų (nemaltų), lauro lapelių, druskos
  • (Bulves galima dėti supjaustytas skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus
  • Vietoj šviežaus sterko tinka ir vėgėlės
  • )nPatiekiant valgyti, įdedama sviesto ir apibarstoma petražolių lapeliais ar kitais žalumynais

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*