Koks ruduo be žvejybos ir gardžios žuvienės? Žuvies sultinys, bulvės, svogūnai, žuvis, lauro lapai ir pipirai virinami ir patiekiami su sviestu ir žalumynais.
Žvejų sriuba
Gaminimo laikas
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Į išvirtą žuvies sultinį dedamos nepjaustytos bulvės, sveikos svogūnų galvelės, paruoštos žuvies gabalėliai ir verdama ant mažos ugnies 25-30 min., nugraibant putas. Baigiant virti įdedama pipirų (nemaltų), lauro lapelių, druskos. (Bulves galima dėti supjaustytas skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus. Vietoj šviežaus sterko tinka ir vėgėlės.)
- Patiekiant valgyti, įdedama sviesto ir apibarstoma petražolių lapeliais ar kitais žalumynais.