Žvejų sriuba

Žuvies patiekalai, Sriubos 0 comments

Koks ruduo be žvejybos ir gardžios žuvienės? Žuvies sultinys, bulvės, svogūnai, žuvis, lauro lapai ir pipirai virinami ir patiekiami su sviestu ir žalumynais.

Žvejų sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Sriubos, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Bulvės150 g 150

  • Druska: pagal skonį

  • Lauro lapai: keletas

  • Pipirai: pagal skonį

  • Sterkas30 g 30

  • Sviestas5 g 5

  • Svogūnai20 g 20

  • Žalumynai: papuošimui

  • Žuvies sultinys300 g 300

Gaminimo eiga

  • Į išvirtą žuvies sultinį dedamos nepjaustytos bulvės, sveikos svogūnų galvelės, paruoštos žuvies gabalėliai ir verdama ant mažos ugnies 25-30 min., nugraibant putas. Baigiant virti įdedama pipirų (nemaltų), lauro lapelių, druskos. (Bulves galima dėti supjaustytas skiltelėmis, o svogūnus – smulkiai supjaustytus. Vietoj šviežaus sterko tinka ir vėgėlės.)
  • Patiekiant valgyti, įdedama sviesto ir apibarstoma petražolių lapeliais ar kitais žalumynais.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*