Žuvų troškinys

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Troškiniai 0 comments

Žuvų troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Troškiniai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus50 g 50

  • Gvazdikėlis1 vnt 1

  • Vanduo truputis

  • Miltai15 g 15

  • Svogūnai50 g 50

  • Čiobreliai truputis

  • Sviestas20 g 20

  • Prieskoninės daržovės pagal skonį

  • Lauro lapai keletas

  • ankštinis pipiras1 vnt 1

  • tunai750 g 750

  • tuščialaiškiai česnakai pagal skonį

  • žalios citrinos5-6 vnt 5-6

Gaminimo eiga

  • Žuvis supjaustyti 2 cm
  • storio riekelėmis, įtrinti citrinos sultimis
  • Sudėti į dubenį, užpilti 3 – 4 citrinų sultimis, pasūdyti, įberti pipirų, įdėti trintą ankštinį pipirą; 2 – 3 val
  • pamirkyti
  • Išgriebti iš rasalo, nusausinti
  • Puode pašildyti 50 g aliejaus ir apkepinti jame tunus
  • Kitame puode iš 20 g
  • sviesto ir miltų paruošti rusvą padažą, sudėti svogūnus, tuščialaiškius česnakus, smulkintas prieskonines daržoves, įberti žiupsnį raudonųjų pipirų
  • Įdėti žuvis, įpilti vandens, kad apsemtų, įmesti lauro lapų, gvazdikėlį, čiobrelių
  • Uždengti ir 30 min
  • virti ant silpnos ugnies

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*