Žuvų ir citrinų kepsneliai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Supjaustykite česnakus griežinėliais, užpilkite aliejumi ir palikite 3 valandas. Marinuokite žuvį citrinos sultyse 1 valandą. Supjaustykite likusias citrinas griežinėliais. Ant medinių iešmelių verkite žuvį ir citrinas. Apkepkite žuvies gabaliukus česnakiniame aliejuje iš abiejų pusių keptuvėje. Pabarstykite pipirais, bazilikais ir iš karto galima valgyti.

Žuvų ir citrinų kepsneliai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

3

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus5 šaukštai 5

  • Bazilikai: pagal skonį

  • Česnakai4 skiltelės 4

  • Citrinos4 vnt 4

  • Druska: pagal skonį

  • Malti juodieji pipirai: pagal skonį

  • Menkės filė300 g 300

Gaminimo eiga

  • Supjaustikyte česnakus griežinėliais, užpilkite aliejumi, palaikykite 3h.
  • Išspauskite vienos citrinos sultis, ir apšlakstykite žuvis ir palikite jas valandą marinuotis.
  • Likusias citrinas supjaustykite griežinėliais.
  • Ant medinių iešmelių pakaitomis verkite žuvų gabaliukus ir citrinų pusgriežinius.
  • Keptuvėje įkaitinkite česnakinį aliejų (česnakus išėmę), iš visų pusių apkepkite jame vėrinukus, sūdykite juos, barstykite pipirais, bazilikais ir tuoj pat tiekite.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*