Žuvis, troškinta su grybais

Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvis, troškinta su grybais

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai1-2 šaukštai 1-2

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Grietinė160 g 160

  • Sviestas80 g 80

  • Citrinų rūgštis4 g 4

  • Baltas vynas200 g 200

  • Baravykai240 g 240

  • Žuvis800 g 800

  • žuvies sultinys400 g 400

  • Kiaušinių tryniai2 vnt 2

Gaminimo eiga

  • Žuvį išdarinėkite, nulupkite ir pjaustykite gabalėliais
  • Troškinimo indą ištepkite sviestu, į jį sluoksniuokite žuvį ir apkeptus grybus
  • Sluoksnius barstykite druska ir pipirais, viršuje išdėliokite sviesto gabalėlius, viską užpilkite vynu ir sultiniu, virtu iš žuvies odos ir kaulų
  • Troškinkite 20-30 minučių, tada žuvį ir grybus perdėkite į gilų dubenį
  • Troškinimo skystį maišykite su grietine ir užvirkite, tada pilkite su citrinų rūgštimi išplaktus trynius
  • Apliekite juo žuvį, barstykite petražolių lapeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*