Žuvis troškinta grietinėje

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvies file pabarstyti druska, pipirais ir citrinos sultimis, apvolioti miltuose ir apkepti. Apkepti svogūnus, pridėti sutarkuotas morkas ir kartu vėl apkepti. Sudėti žuvį ant daržovių, supilti grietinėlę ir patroškinti 10 minučių.

Žuvis troškinta grietinėje

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinos sultys2 šaukštai 2

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinėlė400 ml 400

  • Miltai3-4 šaukštai 3-4

  • Morkos5 vnt 5

  • Pipirai: pagal skonį

  • Svogūnai5 vnt 5

  • Žuvies filė800 g 800

Gaminimo eiga

  • Žuvies filė supjaustyti gabaliukais, pagardinti druska, pipirais, apšlakstyti citrinos sultimis.
  • Gabaliukus apvalioti miltuose ir apkepti iš abiejų pusių.
  • Morkas sutarkuoti, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
  • Svogūnus apkept, kol suminkštės, suberti morkas ir viską kartu apkepti.
  • Pagardinti prieskoniais.
  • Ant viršaus sudėti žuvį, supilti grietinėlę ir patroškinti apie 10min.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*