Žuvis su šparaginėmis pupelėmis

Žuvies patiekalai, Karšti patiekalai 0 comments

Padažui reikės apelsinų sulčių, imbiero, čili pipirų, citrinos žievelės ir krakmolo. Šparagus reikia virti su druska ir cukrumi. Žuvis patiekiama su keptomis šparaginėmis pupelėmis ir padažu.

Žuvis su šparaginėmis pupelėmis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1,5 l 1,5

  • Apelsinų sultys0,5 l 0,5

  • Baltos šparaginės pupelės500 g 500

  • Čili pipirai1 vnt 1

  • Citrinų žievelės1 citrinos 1

  • Cukrus: pagal skonį

  • Druska1/2 šaukštelio 1/2

  • Imbierai: pagal skonį (padažui)

  • Kepimo milteliai1,5 šaukštelio 1,5

  • Kiaušinių baltymai2 kiaušinių 2

  • Krakmolas1 stiklinė 1

  • Paprikos0,5 šaukštelio 0,5

  • Pipirai1/2 šaukštelio 1/2

  • Tunas400 g 400

  • žalios šparaginės pupelės500 g 500

Gaminimo eiga

  • Smulkiai sukapokite imbierą ir čilio pipiriuką, suberkite į apelsinų sultis ir virkite 15 minučių.
  • Šaukštą krakmolo sumaišykite su 5 šaukštais šalto vandens ir supilkite į padažą.
  • Nulupkite ir paruoškite šparagus. Virkite apie 7 minutes pasūdytame vandenyje, įbėrę žiupsnelį cukraus.
  • Nukoškite kiaurasamčiu, šparagus pavoliokite tešloje ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol gražiai pageltonuos.
  • Žuvį įtrinkite citrinos žievele, pabarstykite pipirais ir patiekite supjaustytą žalią arba pakepintą aliejuje su šparagais ir padažu.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*