Žuvis su ryžiais ir putpelių kiaušiniais

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Gaminant šį patiekalą, pirmiausia reikia susmulkinti ir pakepti svogūną su margarinu, tada į puodą sudėti ryžius, pakepintus svogūnus, kario prieskonius, druskos ir užpilti karštu žuvies sultiniu. Verdame, kol ryžiai suminkštėja. Tada į patiekalą sudedama susmulkinta virta žuvis ir dar troškinama 10-15 minučių. Ant viršaus užbarstomos susmulkintos petražolės, o aplink patiekalą išdėliojami perpus perpjauti virti putpelių…

Žuvis su ryžiais ir putpelių kiaušiniais

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Kario prieskoniai2 šaukšteliai 2

  • Margarinas30 g 30

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Putpelių kiaušiniai4 vnt 4

  • Ryžiai150 g 150

  • Svogūnai1 vnt 1

  • žuvies sultinys600 g 600

  • Žuvis500 g 500

Gaminimo eiga

  • Svogūną susmulkiname ir pakepiname su margarinu.
  • Tuomet į puodą sudedame ryžius, pakepintus svogūnus, kario prieskonius, įberiame druskos ir užpilame sultiniu.
  • Verdame, kol ryžiai suminkštėja.Tada suberiame susmulkintą virtą žuvį ir dar troškiname 10-15 min.Patiekalą sudedame į lėkštę, o aplink išdėliojame per pusę perpjautus kiaušinius.
  • Ant viršaus užbarstome susmulkintų petražolių.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*