Žuvis su padažu

Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvis su padažu

2.0 from 1 vote
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus (kepimui)

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai3-4 vnt 3-4

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai pagal skonį

  • Prieskoniai pagal skonį

  • Svogūnai2-3 vnt 2-3

  • Grietinė3-4 šaukštai 3-4

  • Sviestas30 g 30

  • Jūros lydekų filė500 g 500

Gaminimo eiga

  • Jūros lydeką supjastyti nedideliais gabeliukais, pasūdyti, apibarstyti pipirais
  • Apvalioti miltuose iškepus atidėti
  • Padažui svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti
  • Kiaušinius išvirti, smulkiai supjaustyti ir suberti į baigenčius kepti svogūnus
  • Sudėti sviestą, grietinę, prieskonius ir pakaitinti, kol sviestas ištirps
  • Į padažo sudėti žuvies gabaliukus

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*