Žuvis su padažu
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus (kepimui) –
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 3-4 vnt 3-4
Miltai – 2 šaukštai 2
Pipirai pagal skonį –
Prieskoniai pagal skonį –
Svogūnai – 2-3 vnt 2-3
Grietinė – 3-4 šaukštai 3-4
Sviestas – 30 g 30
Jūros lydekų filė – 500 g 500
Gaminimo eiga
- Jūros lydeką supjastyti nedideliais gabeliukais, pasūdyti, apibarstyti pipirais
- Apvalioti miltuose iškepus atidėti
- Padažui svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti
- Kiaušinius išvirti, smulkiai supjaustyti ir suberti į baigenčius kepti svogūnus
- Sudėti sviestą, grietinę, prieskonius ir pakaitinti, kol sviestas ištirps
- Į padažo sudėti žuvies gabaliukus