Jūros lydekos filė apkepta miltuose. Padažui – pakepti svogūnai, kiaušiniai, grietinė, sviestas ir prieskoniai. Į padažą sudėti keptus žuvies gabaliukus. Visą tai paruošti per 30 minučių.
Žuvis su padažu
Gaminimo laikas
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus: (kepimui) –
Druska: pagal skonį –
Grietinė – 3-4 šaukštai 3-4
Jūros lydekų filė – 500 g 500
Kiaušiniai – 3-4 vnt 3-4
Miltai – 2 šaukštai 2
Pipirai: pagal skonį –
Prieskoniai: pagal skonį –
Sviestas – 30 g 30
Svogūnai – 2-3 vnt 2-3
Gaminimo eiga
- Jūros lydeką supjastyti nedideliais gabeliukais, pasūdyti, apibarstyti pipirais.
- Apvalioti miltuose iškepus atidėti. Padažui svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti.
- Kiaušinius išvirti, smulkiai supjaustyti ir suberti į baigenčius kepti svogūnus.
- Sudėti sviestą, grietinę, prieskonius ir pakaitinti, kol sviestas ištirps. Į padažo sudėti žuvies gabaliukus.