Žuvis su padažu

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Jūros lydekos filė apkepta miltuose. Padažui – pakepti svogūnai, kiaušiniai, grietinė, sviestas ir prieskoniai. Į padažą sudėti keptus žuvies gabaliukus. Visą tai paruošti per 30 minučių.

Žuvis su padažu

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus: (kepimui)

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė3-4 šaukštai 3-4

  • Jūros lydekų filė500 g 500

  • Kiaušiniai3-4 vnt 3-4

  • Miltai2 šaukštai 2

  • Pipirai: pagal skonį

  • Prieskoniai: pagal skonį

  • Sviestas30 g 30

  • Svogūnai2-3 vnt 2-3

Gaminimo eiga

  • Jūros lydeką supjastyti nedideliais gabeliukais, pasūdyti, apibarstyti pipirais.
  • Apvalioti miltuose iškepus atidėti. Padažui svogūnus smulkiai supjaustyti ir pakepti.
  • Kiaušinius išvirti, smulkiai supjaustyti ir suberti į baigenčius kepti svogūnus.
  • Sudėti sviestą, grietinę, prieskonius ir pakaitinti, kol sviestas ištirps. Į padažo sudėti žuvies gabaliukus.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*