Žuvis po antklode

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvies gabalėliai marinuojami su citrina ir prieskoniais. Po to apvoliojami miltais su kiaušiniu. Tada dedami sluoksniai daržovių ir sūrio ant viršaus ir viskas kepama orkaitėje. Valgyti su bulvėmis ir salotomis.

Žuvis po antklode

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Citrinos1 vnt 1

  • Cukinijos100 g 100

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Geltonieji imbierai: pagal skonį

  • Kiaušiniai2 vnt 2

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Morkos1 vnt 1

  • Paprika1 vnt 1

  • Porai50 g 50

  • Sviestas50 g 50

  • žuvies prieskoniai: pagal skonį

  • Žuvis600 g 600

Gaminimo eiga

  • Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių.
  • Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti aliejuje Karštos, apkeptos daržoves sumaišomos su stambia tarka tarkuotu sūriu.
  • Ant keptos žuvies uždedamas daržovių ir sūrio sluoksnis Patiekiama su bulvėmis ir daržovių salotomis, kurios pasirenkamos pagal skonį.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*