Žuvies gabalėliai marinuojami su citrina ir prieskoniais. Po to apvoliojami miltais su kiaušiniu. Tada dedami sluoksniai daržovių ir sūrio ant viršaus ir viskas kepama orkaitėje. Valgyti su bulvėmis ir salotomis.
Žuvis po antklode
Gaminimo laikas
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Citrinos – 1 vnt 1
Cukinijos – 100 g 100
Fermentinis sūris – 100 g 100
Geltonieji imbierai: pagal skonį –
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Miltai – 3 šaukštai 3
Morkos – 1 vnt 1
Paprika – 1 vnt 1
Porai – 50 g 50
Sviestas – 50 g 50
žuvies prieskoniai: pagal skonį –
Žuvis – 600 g 600
Gaminimo eiga
- Žuvies file gabaliukus sulaistyti citrina, apibarstyti prieskoniais, palaikyti apie 30 minučių.
- Per tą laiką supjaustyti smulkiai kubeliais daržoves, pakepinti svieste, pagardinti imbiero prieskoniu Išplakti kiaušinius, juose ir miltuose apvolioti žuvies gabalėlius, kepti aliejuje Karštos, apkeptos daržoves sumaišomos su stambia tarka tarkuotu sūriu.
- Ant keptos žuvies uždedamas daržovių ir sūrio sluoksnis Patiekiama su bulvėmis ir daržovių salotomis, kurios pasirenkamos pagal skonį.