Žuvis, kepta molyje

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvis prikemšama lašiniais ir kepama molyje. Patiekiama su raugintais agurkais. Gaminimo laikas – 30min.

Žuvis, kepta molyje

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska: pagal skonį

  • Molis:

  • Rūkyti lašiniai200 g 200

  • Žuvis1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Žuvis neskutama, tik nuplaunama, išsrodžiama ir nusausinama.
  • Paskui ji įtrinama druska, prikemšama plonai supjaustytų lašinių, suvyniojama į pergamentinį popierių ir plonai aptepama moliu.
  • Kepama lauže arba židinyje ant žarijų.
  • Prie žuvies paduodama raugintu agurkų.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*