Žuvis drebučiuose
Cooking time
1
hour
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Cukrus truputis –
Vanduo – 1,5 l 1,5
Želatina – 10 g 10
Pipirai truputis –
Citrina – 1 vnt 1
Sultinys – 3 stiklinės 3
Prieskoninės daržovės – 200 g 200
Lauro lapeliai – 2 vnt 2
Žuvis – 1 kg 1
Gaminimo eiga
- Tinka šviežia lydeka, karpis ar kita neriebi žuvis
- Išskrosta žuvis su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais verdama ant mažos ugnies 40 min
- Išvirusi ji dedama į pusdubenį, atsargiai išimami kaulai, išdėliojama gražesnės virtos daržovės, citrinos griežinėliai
- Perkoštas sultinys dar kartą užvirinamas, paskaninamas druska, cukrumi, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina
- Pradėjusiu stingti sultiniu užpilama paruošta žuvis ir atšaldoma
- Taip pat labai tinka žuvį papuošti petražolės lapeliais
Manau,kad turėtų būti skanu.Tikrai tiks kūčioms.Ačiū už receptą.