Žuvis drebučiuose

Žuvies patiekalai, Įvairūs patiekalai 1 comment

Žuvis drebučiuose

2.5 from 2 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Cukrus truputis

  • Vanduo1,5 l 1,5

  • Želatina10 g 10

  • Pipirai truputis

  • Citrina1 vnt 1

  • Sultinys3 stiklinės 3

  • Prieskoninės daržovės200 g 200

  • Lauro lapeliai2 vnt 2

  • Žuvis1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Tinka šviežia lydeka, karpis ar kita neriebi žuvis
  • Išskrosta žuvis su prieskoninėmis daržovėmis bei prieskoniais verdama ant mažos ugnies 40 min
  • Išvirusi ji dedama į pusdubenį, atsargiai išimami kaulai, išdėliojama gražesnės virtos daržovės, citrinos griežinėliai
  • Perkoštas sultinys dar kartą užvirinamas, paskaninamas druska, cukrumi, supilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina
  • Pradėjusiu stingti sultiniu užpilama paruošta žuvis ir atšaldoma
  • Taip pat labai tinka žuvį papuošti petražolės lapeliais

One Comment

  1. Manau,kad turėtų būti skanu.Tikrai tiks kūčioms.Ačiū už receptą.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*