Žuvimi įdaryti makaronai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Makaronų patiekalai 0 comments

Karpis pakepinamas, sumaišomas su pomidorais, morkomis, svogūnais ir žalumynais. Į stambius makaronus pridedama žuvies su daržovėmis ir kepama.

Žuvimi įdaryti makaronai

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Makaronų patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus1-2 šaukštai 1-2

  • Druska: pagal skonį

  • Grietinė100 ml 100

  • Karpis1 kg 1

  • Makaronai250 g 250

  • Morkos1 vnt 1

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Prieskoniai: pagal skonį

  • Svogūnai1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Karpį nuplaukite, išrinkite kaulus, supjaustykite juostelėmis.
  • Įtrinkite prieskoniais, barstykite druska ir pakepinkite karštame aliejuje.
  • Kai žuvis dailiai pagels, berkite stambiai sutarkuotą morką, smulkiai supjaustytus pomidorus ir svogūną.
  • Atsargiai išmaišykite, keptuvę uždenkite ir patroškinkite. Suberkite žalumynus.
  • Įdarą ataušinkite. Makaronus išvirkite pasūdytame vandenyje, išgriebkite, nusausinkite. Apšlakstykite aliejumi.
  • Makaronus prikimškite Įdaro, gražiai sudėkite į aliejumi išteptą kepimo indą.
  • Ant kiekvieno makarono uždėkite po šiek tiek grietinės ir 10-15 minučių kepkite vidutiniškai kaitrioje orkaitėje.
  • Tiekdami pabarstykite smulkintais žalumynais. Skanaukite, kol neataušo.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*