Žuvies vyniotiniai pomidorų padaže

Be kategorijos 0 comments

Žuvies vyniotiniai pomidorų padaže

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Miltai1 kg 1

  • Actas truputis

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • raugintas agurkas1 vnt 1

Gaminimo eiga

  • Žuvį nuvalyti, išėmus kaulus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir supjaustyti pailgais gabalais
  • Agurką ir lašinukus supjaustyti plonomis juostelėmis
  • Ant žuvies gabalo uždėti agurkų ir lašinukų, žuvį susukti ir surišti
  • Vyniotinius sudėti į riebalais išteptą indą, užpilti pomidorų padažu ir troškinti 20 min
  • Padažas
  • Svogūną pakepinti svieste, supilti miltus, pomidorų tyrę, įberti pipirų, druskos, įpilti sultinio ir pavirinti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*