Žuvies troškinys

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvies troškinys: pakepinkite svogūnus, sudėkite bulves ir žuvį. Užpilkite vandeniu, sudėkite pomidorus, prieskonius ir troškinkite. Ingredientai: bulvės, pomidorai, svogūnai, žuvies filė, margarinas, druska, šalavijų lapeliai.

Žuvies troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Bulvės4-5 vnt 4-5

  • Druska: pagal skonį

  • Margarinas50 g 50

  • Pomidorai3 vnt 3

  • šalavijų lapeliai: keletas

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Žuvies filė500 g 500

Gaminimo eiga

  • Svogūnus supjaustyti griežineliais ir pakepinti margarine.
  • Bulves supjaustyti griežinėliais, žuvį – gabaliukais. Viską sudėti į puodą, ant viršaus uždėti supjaustytus pomidorus, pasūdykite, sudėkite prieskonius, užpilkite 0,5 l karšto vandens ir troškinkite 30 – 40min.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*