Žuvies troškinys

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvies gabaliukai apibarstyti druska, pipirais, apvolioti miltuose ir kepti aliejuje. Tada marinuoti – sudėti į indą su daržovėmis, prieskoniais ir palaikyti 3-4 valandas.

Žuvies troškinys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Augalinis aliejus5 g 5

  • Daržovės100 g 100

  • Druska: pagal skonį

  • Margarinas10 g 10

  • Miltai75 g 75

  • Pipirai: pagal skonį

  • Žalumynai1 šaukštas 1

  • Žuvis100 g 100

Gaminimo eiga

  • Žuvį supjaustykite, apbibarstykite druska, pipirais, apvaliokite miltuose ir kepkite aliejuje.
  • Ataušintą dėkite į indą, užmarinatu ir palaikykite 3-4 valandas.
  • Marinatą nupilkite, pagradinkite druska, žuvį dudėkite į indą.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*