Žuvies suktinukai su bulvių salotomis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvies suktinukai su sūrio įdaru, petražolių, česnakų ir moliūgų. Kepti ant viryklės arba orkaitėje. Bulvių salotos su žirneliais, majonezu ir petražolėmis.

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Bulvės50 g 50

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Kiaušiniai1 vnt 1

  • Majonezas: pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Moliūgai1 skiltelė 1

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Sviestas15 g 15

  • Žuvies filė80 g 80

Gaminimo eiga

  • Receptas 1-ai porcijai. Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai.
  • Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius.
  • Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus.
  • Juos pavolioti plaktame kiaušinyje, vėliau džiuvėsėliuose, dėti į keptuvę ir kepti ant viryklės arba orkaitėje.
  • Paruošti salotas: virtas bulves supjaustyti riekutėmis, užberti konservuotų žirnelių, užpilti majonezu ir pabarstyti smulkintomis petražolėmis.
  • Taip galima įdaryti ir visą žuvį, o ne gaminti suktinukus.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*