Žuvies sriuba su bulvėmis ir kruopomis

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Sriubos 0 comments

Žuvies sriuba su bulvėmis ir kruopomis

2.0 from 2 votes
Course: Karšti patiekalai, Sriubos, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Pipirai truputis

  • Sviestas1 šaukštas 1

  • Bulvės200 g 200

  • Prieskoninės daržovės200 g 200

  • Miežinės kruopos1/2 stiklinės 1/2

  • Lauro lapeliai truputis

  • žuvys500 g 500

Gaminimo eiga

  • Nuskustas, išvalytas žuveles, nupjovus galvas, sudėti kartu su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais į puodą, užpilti vandeniu ir virti 1 val
  • Nukošus, į sultinį suberti kruopas bei supjaustytas bulves ir virti, kol suminkštės
  • Supjaustytą svogūną pakepinti riebaluose ir sudėti į sriubą
  • Baigiant virti, pasūdyti
  • Patiekiant žuvienę apibarstyti smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*