Žuvies šiupinys

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Visų pirma iš galvos ir uodegos išverdamas sultinys. Paskui į jį sudedamos susmulkintos daržovės, sūdyti agurkai, žuvies gabalėliai, pomidorų padažas ir verdama 10-15 min. Į lėkštes įdedama alyvuogių, kaparių, citrinos griežinėlių ir įpilama sriuba. Galima valgyti su grietine.

Žuvies šiupinys

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Agurkai4-5 vnt 4-5

  • Alyvuogės2 šaukštai 2

  • Bulvės2 vnt 2

  • Citrinų griežinėliai1 citrinos 1

  • Kaparėliai: pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Pomidorų padažas2 šaukštai 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Žuvis500 g 500

Gaminimo eiga

  • Šiupiniui galima imti bet kurią nekaulėtą žuvį.
  • Visų pirma iš galvos ir uodegos išverdamas sultinys.
  • Paskui į jį sudedamos susmulkintos daržovės, sūdyti agurkai, žuvies gabalėliai, pomidorų padažas ir verdama 10-15 min.
  • Į lėkštes įdedama alyvuogių, kaparių, citrinos griežinėlių ir įpilama sriuba.
  • Galima valgyti su grietine.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*