Žuvies šaltiena

Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalai 0 comments

Žuvies šaltiena

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalai, Kalėdiniai patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Vanduo 1,5 l.

  • Želatina 3-5 g.

  • Citrina 1 vnt.

  • Prieskoniai truputis

  • Prieskoninės daržovės 200 g.

  • Kvapieji pipirai 3 vnt.

  • Lauro lapeliai 2 vnt.

  • lydeka arba sterkas 1 kg.

Gaminimo eiga

  • Žuvis išverdama su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais
  • Išėmus kaulus, ji dedama į pusdubenį ir užpilama perkoštu sultiniu (prieš užpilant į jį įpilama išbrinkinta ir ištirpinta želatina, truputis citrinos sulčių)
  • Šaltiena papuošiama citrinos griežinėliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*