Žuvies salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Žuvies salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Pipirai pagal skonį

  • Majonezas1 indelis 1

  • Garstyčios1 šaukštas 1

  • Obuoliai2 vnt 2

  • Svogūnų laiškai2 šaukštai 2

  • Šparaginės pupelės1/2 stiklainio 1/2

  • Konservuoti žirneliai200 g 200

  • Petražolės lapeliai2 šaukštai 2

  • Skumbrė1 kg 1

  • Konservuotos slyvos150 g 150

Gaminimo eiga

  • Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje
  • Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais
  • Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi
  • Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę
  • Suberti druską, pipirus, sudėti majonezą, truputį garstyčių ir išmaišyti
  • Salotinėje išdėlioti pjaustytas pusiau slyvas, ant jų – storą sluoksnį salotų
  • Puošti likusiomis slyvomis, žirneliais, pabarstyti žalumynais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*