Žuvies salotos
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Pipirai pagal skonį –
Majonezas – 1 indelis 1
Garstyčios – 1 šaukštas 1
Obuoliai – 2 vnt 2
Svogūnų laiškai – 2 šaukštai 2
Šparaginės pupelės – 1/2 stiklainio 1/2
Konservuoti žirneliai – 200 g 200
Petražolės lapeliai – 2 šaukštai 2
Skumbrė – 1 kg 1
Konservuotos slyvos – 150 g 150
Gaminimo eiga
- Žuvį nuvalyti, išvirti pasūdytame vandenyje
- Kruopščiai išrinkti kaulus, supjaustyti smulkiais kubeliais
- Pupeles ir žirnelius nusunkti, išmaišyti su žuvimi
- Obuolius nulupti, išimti sėklalizdžius, supjaustyti kubeliais, sudėti į žuvies masę
- Suberti druską, pipirus, sudėti majonezą, truputį garstyčių ir išmaišyti
- Salotinėje išdėlioti pjaustytas pusiau slyvas, ant jų – storą sluoksnį salotų
- Puošti likusiomis slyvomis, žirneliais, pabarstyti žalumynais