Žuvies paštetas

Užkandžiai 0 comments

Žuvies paštetas

0.0 from 0 votes
Course: UžkandžiaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

1

hour 

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai5 vnt 5

  • Grietinėlė (padažui)

  • Svogūnai1-2 vnt 1-2

  • Majonezas (padažui)

  • Sviestas1 pakelis 1

  • Pomidorų padažas (padažui)

  • Česnakai2 skiltelės 2

  • Žuvis1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Sviestą padalinti į dvi dalis
  • Su viena dalimi pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus
  • Kitą dalį panaudoti kepant žuvį
  • Kiaušinius nulupti, žuvį atvėsinti ir sumaišyti su svogūnais
  • Viską permalti mėsmale, įdėti druskos pagal skonį, supilti riebalus, kuriuose kepė svogūnai ir žuvis
  • Gautą masę sukrėsti į formelę, paslėgti ir įdėti į šaldytuvą maždaug 12 val
  • Padažas: Išspausti arba smulkiai supjaustyti česnaką
  • Greitinėlę, majonezą, pomidorų padažą sumaišyti, sudėti česnaką, druską, dar kartą gerai išmaišyti
  • Sustingusį paštetą išimti iš formelės, pateikti supjaustytą ir apipiltą padažu

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*