Žuvies ir ryžių užkepėlė

Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvies ir ryžių užkepėlė

0.0 from 0 votes
Course: Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Ryžiai250 g 250

  • Pipirai pagal skonį

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Grietinė2-3 šaukštai 2-3

  • Sviestas100 g 100

  • Pievagrybiai100 g 100

  • žuvies prieskoniai pagal skonį

  • Žuvis300-500 g 300-500

Gaminimo eiga

  • Supjaustyti žuvį gabalėliais ir pagardinti prieskoniais, sudėti į troškintuvę, ant viršaus sudėti supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pievagrybius, kelis gabalėlius sviesto, užpilti vandeniu ir patroškinti apie pusvalandį
  • Tuomet įdėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus, įdėti grietinę ir ant viršaus supilti ryžius (paskirstyti kad išvirę jie padengtų visą paviršių), ant ryžių pabarstyti prieskonių ryžiams ir uždengus ryžius virti kol ryžiai išvirs
  • Tuomet užtarkuoti fermentinio sūrio ir dar uždengus pakaitinti kol sūris išsilydys

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*