Žuvies ir ryžių užkepėlė

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvis su daržovėmis ir ryžiais troškinama orkaitėje, per du kartus.

Žuvies ir ryžių užkepėlė

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Vidutinis
Gaminimo laikas

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska: pagal skonį

  • Fermentinis sūris200 g 200

  • Grietinė2-3 šaukštai 2-3

  • Morkos1 vnt 1

  • Pievagrybiai100 g 100

  • Pipirai: pagal skonį

  • Pomidorai2 vnt 2

  • Ryžiai250 g 250

  • Sviestas100 g 100

  • Svogūnai1 vnt 1

  • žuvies prieskoniai: pagal skonį

  • Žuvis300-500 g 300-500

Gaminimo eiga

  • Supjaustyti žuvį gabalėliais ir pagardinti prieskoniais, sudėti į troškintuvę, ant viršaus sudėti supjaustytus svogūnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pievagrybius, kelis gabalėlius sviesto, užpilti vandeniu ir patroškinti apie pusvalandį.
  • Tuomet įdėti nuluptus ir supjaustytus pomidorus, įdėti grietinę ir ant viršaus supilti ryžius (paskirstyti kad išvirę jie padengtų visą paviršių), ant ryžių pabarstyti prieskonių ryžiams ir uždengus ryžius virti kol ryžiai išvirs. Tuomet užtarkuoti fermentinio sūrio ir dar uždengus pakaitinti kol sūris išsilydys.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*