Žuvies ir kopūstų apkepas

Apkepai 0 comments

Žuvies ir kopūstų apkepas

0.0 from 0 votes
Course: ApkepaiDifficulty: Vidutinis
Cooking time

50

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Grietinėlė120 g 120

  • Petražolės1 šaukštas 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Medus2 šaukštai 2

  • Saldžiosios paprikos1 vnt 1

  • Margarinas1 šaukštelis 1

  • Raudonosios paprikos1 vnt 1

  • Rauginti kopūstai850 ml 850

  • Jūros žuvies filė500 g 500

Gaminimo eiga

  • Svogūnus perpjauti perpus ir supjaustyti griežinėliais
  • Papriką išvalyti it supjaustyti juostelėmis
  • Sviestą įkaitinti ir jame apkepinti papriką bei svogūną
  • Sudėti kopūstus, pabarstyti druska, pipirais ir paprika
  • Troškinti apie 10 min
  • ant didelės ugnies
  • Žuvies filė padalinti į keturias porcijas
  • Pašlakstyti citrinos sultimis ir pasūdyti
  • Kopūstus sumaišyti su medumi
  • Sudėti į kepimo formą
  • Ant kopūstų dėti žuvį
  • Grietinėlę sumaišyti su paprika ir užpilti ant žuvies
  • Kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min
  • Tuo tarpu supjaustyti petražoles
  • Gatavą apkepą išdėlioti į lėkštes ir pabarstyti petražolėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*