Žuvies bananai
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Petražolių lapeliai žiupsnelis –
Druska pagal skonį –
Kiaušiniai – 1/4 vnt 1/4
Pipirai pagal skonį –
Pienas – 32 g 32
Svogūnai – 35 g 35
Sviestas – 10 g 10
Grybai – 15 g 15
Džiūvėsėliai – 30 g 30
Pyragas – 24 g 24
Žuvis – 80 g 80
Augaliniai riebalai – 20 g 20
padažas – 100 g 100
Gaminimo eiga
- Žuvis išdarinėjama be odos ir kaulų, permalama per mėsinę mašinėlę, pridedame piene arba vandenyje mirkyto seno pyrago, druskos, pipirų ir dar kartą permalama
- Kimšiniui virti švieži arba džiovinti grybai smulkiai sukapojami, pridedama kietai virto kapoto kiaušinio, pakepintų svogūnų, džiūvėsėlių (10 g
- ), petražolių lapelių, pipirų ir išmaišoma
- Iš maltos žuvies masės daromi paplotėliai, į vidurį pridedama kimšinio ir daromi gaminiai banano formos
- Jie suvilgomi kiaušinyje, apvoliojami likusiuose džiūvėsėliuose ir kepami augaliniuose riebaluose 3-4 min
- Paskui pastatomi į orkaitę 4-5 minutėmis
- Bananai patiekiami su žaliaisiais žirneliais arba keptomis bulvėmis ir pomidorų padažu