Žuvies bananai

Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai, Grybų patiekalai 0 comments

Žuvies bananai

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai žiupsnelis

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai1/4 vnt 1/4

  • Pipirai pagal skonį

  • Pienas32 g 32

  • Svogūnai35 g 35

  • Sviestas10 g 10

  • Grybai15 g 15

  • Džiūvėsėliai30 g 30

  • Pyragas24 g 24

  • Žuvis80 g 80

  • Augaliniai riebalai20 g 20

  • padažas100 g 100

Gaminimo eiga

  • Žuvis išdarinėjama be odos ir kaulų, permalama per mėsinę mašinėlę, pridedame piene arba vandenyje mirkyto seno pyrago, druskos, pipirų ir dar kartą permalama
  • Kimšiniui virti švieži arba džiovinti grybai smulkiai sukapojami, pridedama kietai virto kapoto kiaušinio, pakepintų svogūnų, džiūvėsėlių (10 g
  • ), petražolių lapelių, pipirų ir išmaišoma
  • Iš maltos žuvies masės daromi paplotėliai, į vidurį pridedama kimšinio ir daromi gaminiai banano formos
  • Jie suvilgomi kiaušinyje, apvoliojami likusiuose džiūvėsėliuose ir kepami augaliniuose riebaluose 3-4 min
  • Paskui pastatomi į orkaitę 4-5 minutėmis
  • Bananai patiekiami su žaliaisiais žirneliais arba keptomis bulvėmis ir pomidorų padažu

Tags

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*