Žuvies apkepas
Cooking time
1
hour15
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Morkos – 2 vnt 2
Petražolės žiupsnelis –
Svogūnai – 1 vnt 1
Majonezas – 3 šaukštai 3
Fermentinis sūris – 75 g 75
Krapai žiupsnelis –
Karis pagal skonį –
Česnakai – 1 vnt 1
Žuvies filė – 200 g 200
Gaminimo eiga
- Žuvį nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais
- Ant jos suberti smulkiai pjaustytą česnaką, daug kario prieskonių viską gerai išmaišyti ir palikti 30min
- Gilią skardą iškloti tarkuotomis morkomis, ant jų dėti sluoksnį supjaustyto svogūno
- Sudėti žuvį ant jos užberti sutarkuotą sūrį, užpilti majonezo ir pabarstyti žalumynais, kepti apie 40min
labai mėgstu žuvį, turėtų būti skanu