Žuvies apkepas

Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žuvį nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Ant jos suberti smulkiai pjaustytą česnaką, daug kario prieskonių viską gerai išmaišyti ir palikti 30min. Gilią skardą iškloti tarkuotomis morkomis, ant jų dėti sluoksnį supjaustyto svogūno. Sudėti žuvį ant jos užberti sutarkuotą sūrį, užpilti majonezo ir pabarstyti žalumynais, kepti apie 40min.

Žuvies apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Gaminimo laikas

1

hour 

15

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Česnakai1 vnt 1

  • Fermentinis sūris75 g 75

  • Karis: pagal skonį

  • Krapai: žiupsnelis

  • Majonezas3 šaukštai 3

  • Morkos2 vnt 2

  • Petražolės: žiupsnelis

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Žuvies filė200 g 200

Gaminimo eiga

  • Žuvį nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
  • Ant jos suberti smulkiai pjaustytą česnaką, daug kario prieskonių viską gerai išmaišyti ir palikti 30min.
  • Gilią skardą iškloti tarkuotomis morkomis, ant jų dėti sluoksnį supjaustyto svogūno.
  • Sudėti žuvį ant jos užberti sutarkuotą sūrį, užpilti majonezo ir pabarstyti žalumynais, kepti apie 40min.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*