Žuvienė

Sriubos 0 comments

Žuvienė

0.0 from 0 votes
Course: SriubosDifficulty:
Cooking time

35

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Grietinėlė200 ml 200

  • Morkos1 vnt 1

  • Svogūnai1 vnt 1

  • Krapai žiupsnelis

  • Porai1 vnt 1

  • Krevetės150 g 150

  • Česnakai3-4 skiltelės 3-4

  • Bulvės2-3 vnt 2-3

  • Žuvies filė500 g 500

  • Salierų šaknys1/2 vnt 1/2

Gaminimo eiga

  • Žuvį išvirti dideliame kiekyje pasūdyto vandens
  • Kai išvirs išgriebti kiaurasamčiu
  • Kitame puode šlakelyje aliejaus pakepinti susmulkintą svogūną ir česnaką
  • Supilti žuvies sultinį ir suberti plonais šiaudeliai supjaustytas morkas ir kubeliais supjaustytą saliero šaknį
  • Kai sultinys užvirs, suberti kubeliais supjaustytas bulves
  • Kai bulvės bus pusiau išvirusios, suberti žiedeliais supjaustytą porą
  • Bulvėms visai išvirus, suberti krevetes ir smulkintus krapus
  • Pakaitinti dar 2 – 3 minutes
  • Nukelti puodą nuo ugnies, supilti grietinėlę ir sudėti nemažais gabalais supjaustytą žuvį
  • Paragauti, ar netrūksta druskos
  • Leisti sriubai šiek tiek pastovėti ir patiekti

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*