Žirnių sriuba
Cooking time
35
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Iš kaulų išverdamas sultinys
- Perrinkti ir nuplauti žirniai užpilami verdančiu vandeniu, įdedama supjaustytų į 2-3 dalis morkų ir verdama uždengus ant mažos ugnies, kol visai išverda
- Po to morkos išimamos, žirniai atskiedžiami sultiniu, pridedama smulkiai pjaustytų su šviežiais lašiniais pakepintų svogūnų, pakepintų, pasūdytų ir sultiniu atskiestų miltų, prieskonių ir verdama 15-20 min
- Šią sriubą galia virti su rūkyta kiauliena
- Ją galima virti ir vandenyje
- Žirnių sriuba paduodama su smulkiais baltos duonos skrebučiais
Labai paprasta ir labai skanu