Žirnių ir kriaušių salotos

Salotos, garnyrai 0 comments

Žirnių ir kriaušių salotos

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

35

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Sviestas25 g 25

  • Žirniai350 g 350

  • Kriaušės350 g 350

  • Džiovinti peletrūnai1-2 šaukšteliai 1-2

  • Peletrūnų šakelės1-2 vnt 1-2

Gaminimo eiga

  • Žirnius išverdame
  • Sviestą pakaitiname ant labai silpnos ugnies, sudedame supjaustytas kriaušes ir pakaitiname 5 min
  • , kol suminkštėja, bet neištyžta
  • įmaišome džiovintus peletrūnus
  • Nuvarviname žirnelius ir suberiame į kriaušes, pasūdome, įberiame pipirų ir atsargiai viską sumaišome
  • Žirnius su kriaušėmis sudedame į pašildytą lėkštę, apšlakstome sultimis, likusiomis po kepimo
  • Tiekdami puošiame salotas peletrūnų šakelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*