Žiedinių kopūstų ir žuvies apkepas

Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalai 0 comments

Žiedinių kopūstų ir žuvies apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Karšti patiekalai, Žuvies patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Miltai truputis

  • Pienas truputis

  • Džiūvėsėliai truputis

  • Kiaušinis1 vnt 1

  • Riebalai1 šaukštas 1

  • Žiedinis kopūstas1 vnt 1

  • Žuvis1 kg 1

  • Petražolės lapeliai truputis

  • nuoviralas1/2 stiklinės 1/2

Gaminimo eiga

  • Žiedinį kopūstą suskirstyti galvelėmis ir išvirti pasūdytame vandenyje
  • Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, pasūdyti
  • Riebalais išteptame inde susluoksniuoti žiedinius kopūstus ir žuvį, apibarstyti petražolių lapeliais
  • Iš miltų, riebalų, pieno, trynio ir žiedinio kopūsto nuoviralo pagaminti padažą, užpilti juo susluoksniuotus kopūstus ir žuvį, apibarstyti džiūvesėliais ir kepti apie 45 min

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*