Žiedinių kopūstų ir žuvies apkepas
Cooking time
1
hour10
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska truputis –
Miltai truputis –
Pienas truputis –
Džiūvėsėliai truputis –
Kiaušinis – 1 vnt 1
Riebalai – 1 šaukštas 1
Žiedinis kopūstas – 1 vnt 1
Žuvis – 1 kg 1
Petražolės lapeliai truputis –
nuoviralas – 1/2 stiklinės 1/2
Gaminimo eiga
- Žiedinį kopūstą suskirstyti galvelėmis ir išvirti pasūdytame vandenyje
- Žuvį nuvalyti, išimti kaulus, pasūdyti
- Riebalais išteptame inde susluoksniuoti žiedinius kopūstus ir žuvį, apibarstyti petražolių lapeliais
- Iš miltų, riebalų, pieno, trynio ir žiedinio kopūsto nuoviralo pagaminti padažą, užpilti juo susluoksniuotus kopūstus ir žuvį, apibarstyti džiūvesėliais ir kepti apie 45 min