Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas

Grybų patiekalai 0 comments

Žiedinių kopūstų ir kazlėkų apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Grybų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai (papuošimui)

  • Druska pagal skonį

  • Kiaušiniai8 vnt 8

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Fermentinis sūris100 g 100

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Sviestas (kepimo formai ištepti)

  • Juoda duona1/2 kepalo 1/2

  • Žiediniai kopūstai1 vnt 1

  • Kazlekai10-15 vnt 10-15

Gaminimo eiga

  • Duoną išbrinkiname piene ir sumalame
  • Sumaišome su 2 išplaktais kiaušiniais, sudedame į sviestu pateptą kepimo formą ir išlyginame paviršių
  • Pasūdytame vandenyje išverdame kazlėkus ir nedidelėmis kekėmis supjaustytą žiedinį kopūstą
  • Paliekame papuošimui skirtus kazlėkus, o likusius sumalame arba smulkiai supjaustome, pasūdome, paskaniname pipirais ir sudedame įį kepimo formą
  • Ant viršaus išdėliojame žiedinio kopūsto gabalėlius, 5 palikdami papuošimui
  • Dubenėlyje suplakame 6 kiaušinius, sumašome su sutarkuotu fermentiniu sūriu ir supilame ant žiedinių kopūstų
  • Viršų papuošiame kazlėkais ir žiediniais kopūstais
  • Kepame 200 C temperatūroje
  • Iškepusį apkepą puošiame petražolių šakelėmis

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*