Žiediniai kopūstai žaliame padaže
Cooking time
40
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Cukrus pagal skonį –
Miltai – 1 šaukštas 1
Petražolės – 50 g 50
Citrinų sultys – 1 citrinos 1
Grietinė – 200 g 200
Svogūnų laiškai – 50 g 50
Špinatai – 50 g 50
Žiediniai kopūstai – 1 vnt 1
Kalendrų lapeliai – 50 g 50
Dilgėlių lapeliai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis
- Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome
- Žiedinius kopūstus nuplauname, išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir suplėšome žiedynėliais
- Sudedame į salotinę ir užpilame žaliu padažu
- Pastabos: žalioms sultims ruošti pasirenkame mėgstamas žalias prieskonines žoles