Žiediniai kopūstai žaliame padaže

Salotos, garnyrai 0 comments

Žiediniai kopūstai žaliame padaže

0.0 from 0 votes
Course: Salotos, garnyraiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Cukrus pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Petražolės50 g 50

  • Citrinų sultys1 citrinos 1

  • Grietinė200 g 200

  • Svogūnų laiškai50 g 50

  • Špinatai50 g 50

  • Žiediniai kopūstai1 vnt 1

  • Kalendrų lapeliai50 g 50

  • Dilgėlių lapeliai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Svogūnų laiškus, špinatus, petražoles, kalendrų ir dilgėlių lapelius nuplauname, nuvarviname, sumalame ir išsunkiame sultis
  • Grietinę pakaitiname su miltais, gerai išmaišome, užviriname Įpilame išspaustų sulčių, citrinų sulčių, įberiame cukraus, pasūdome ir išmaišome
  • Žiedinius kopūstus nuplauname, išverdame pasūdytame vandenyje, išgriebiame, nuvarviname ir suplėšome žiedynėliais
  • Sudedame į salotinę ir užpilame žaliu padažu
  • Pastabos: žalioms sultims ruošti pasirenkame mėgstamas žalias prieskonines žoles

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*