Žemaičių blynai
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Virtos šaltos bulvės sumalamos, pasūdomos, įmušamas kiaušinis, suberiama pusė miltų iš išminkoma
- Virta mėsa sumalama, pridedama pakepinto svogūno, pipirų, druskos, pakaitinama keptuvėje ir ataušinama
- Iš bulvių masės daromi paplotėliai, į vidurį dedama paruoštos mėsos masės, užlenkiama ir pavoliojama likusiuose miltuose
- Paplotėliai sudedami ant miltais pabarstytos lentos, vėliau iškepami riebaluose ant mažos ugnies
- Patiekiama su sviestu arba grietine
Mano megstamiausias patiekalas
man taip pat labai patinka sis patiekalas
o kur deti sviesta 2 saukstus????
sviesta uzkast galima 😀