Žąsų skilveliai padaže

Karšti patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Žąsų skilveliai padaže

0.0 from 0 votes
Course: Karšti patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Petražolių lapeliai truputis

  • Miltai40-60 g 40-60

  • Pipirai keletas

  • Pienas250 ml 250

  • Svogūnai1/2 vnt 1/2

  • Riebalai40 g 40

  • šakniavaisiai prieskoniai80 g 80

  • skilveliai600 g 600

  • muskato žiedai truputis

Gaminimo eiga

  • Žąsų skilveliai perpjaunami, išvalomi nešvarumai, išlupama vidinė plėvelė ir nuvalomas viršus, gerai nuplaunami, sudedami į šiltą pasūdytą su pipirais vandenį ir apie 1 valandą verdama
  • Į sultinį sudedami griežinėliais supjaustyti šakniavaisiai prieskoniai ir dar apie pusvalandį paverdama
  • Skilveliai išgriebiami ir supjaustomi storais griežinėliais
  • Sultinys sutirštinamas pakepintais ir pienu atskiestais miltais, užvirinamas ir iškošiamas; įmaišoma sviesto ir prieskonių
  • Baigiant gaminti ant viršaus apibarstoma smulkintomis petražolėmis bei muskato žiedais
  • Valgoma su ryžiais ir žirneliais
  • daržovių troškiniu, makaronais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*