Žalieji žirneliai su morkomis
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Gaminimo eiga
- Morkas nuskusti, nupjauti pažaliavusią šakniavaisio dalį ir supjaustyti 1 cm pločio kubeliais
- Paruoštas morkas blanširuoti 2 min
- 97-100 C vandenyje
- Žirnelius blanširuoti 3 min
- 90-95 C vandenyje
- Paruoštus produktus sumaišyti santykiu 1:1, talpiai sudėti į stiklainius ir užpilti 75 C temperatūros sūrymu
- Kaitinti 105 C 0,5 l stiklainius 30 min
- , 1 l – 40 min
- Norint pasiekti tokią temperatūrą, stiklainius reikia kaitinti pasūdytame vandenyje- 1 l vandens dėti 265 g druskos
- Iškaitintus tuoj pat sandariai uždaryti ir skubiai atvėsinti