Žagarėliai

Miltiniai patiekalai 0 comments

Žagarėliai

5.0 from 1 vote
Course: Miltiniai patiekalai, SausainiaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska truputis

  • Kiaušiniai6 vnt 6

  • Miltai500 g 500

  • Grietinė100 g 100

  • Vanilinas truputis

  • Degtinė50 g 50

Gaminimo eiga

  • Iš visų recepte nurodytų produktų labai gerai išminkoma tešla (kiaušinių naudojami tik tryniai), ji išmušama, atšaldoma, plonai iškočiojama, ir padaromi kaspinėliai ar rožytės
  • Verdama įkaitintuose taukuose ar aliejuje
  • Išvirę žagarėliai išgriebiami kiaurasamčiu ir dedami ant popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*