Vyšnių kukuliai
Cooking time
50
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Cukrus – 3 šaukštai 3
Kiaušiniai – 2 vnt 2
Pienas – 1 l 1
Sviestas – 1 šaukštas 1
Džiūvėsėliai – 250 g 250
Vyšnios – 1 l 1
Bulvių krakmolas – 1 šaukštas 1
Gaminimo eiga
- Iš vyšnių (išėmus kauliukus) su cukrumi išvirti tyrę
- Kai atvės įdėti sviestą, įmušti kiaušinius ir įberti tiek džiūvesėlių, kad tešlą būtų galima formuoti
- Iš tešlos padaryti apvalius kukulius, sudėti į verdantį pieną ir išvirti
- Išgriebus kukulius, likusį pieną sunaudoti padažui
- Padažas
- Užvirinti pieną, suberti cukrų ir supilti išleistą bulvių krakmolą
- Pakaitinus supilti vanilinį cukrų
- Padažu užpilti kukulius