Vyšnių apkepas

Apkepai, Uogų patiekalai 0 comments

Vyšnių apkepas

0.0 from 0 votes
Course: Apkepai, Uogų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

40

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus1/2 stiklinės 1/2

  • Kiaušiniai3 vnt 3

  • Miltai3 šaukštai 3

  • Pienas1 stiklinė 1

  • Vyšnios1,5 l 1,5

Gaminimo eiga

  • Išėmus kaulelius, sudėti vyšnias į riebalais išteptą indą ir pabarstyti cukrumi
  • Trynius ištrinti su likusiu cukrumi, supilti pieną, miltus ir įmaišyti išplaktus baltymus
  • Šia tešla užpilti vyšnias ir iškepti
  • Paduoti tame pačiame inde, kuriame kepė

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*