Vynuogių uogienė

Uogienės, Vaisių patiekalai 4 comments

Vynuogių uogienė

2.0 from 7 votes
Course: Uogienės, Vaisių patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

39

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Cukrus600-900 g 600-900

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Vynuogės1 kg 1

Gaminimo eiga

  • Uogos perrenkamos, pašalinant pažeistas uogas, po to nuplaunamos, nuskinamos nuo šakučių, suberiamos į emaliuotą dubenį ir užpilamos cukrumi
  • Po 4 – 5 val
  • tame pačiame dubenyje uogienė verdama iki užvirimo ant didesnės ugnies, vėliau – ant silpnos 20 min
  • Išvirta uogienė iš kart supilstoma į stiklainius, kurie hermetiškai uždaromi

4 Comments

  1. kauliukai nemaiso kazi

  2. Jolita

    Labai lengva. Mano šeimos skaniausias džemas. Kauliukai verdant pakyla gausiu kiekiu, iškart per kiaurasamtį nusėmiau. Pasaka.

  3. reiks issivirti kaip tik vynuoges gerai uzderejo

  4. Kristė

    Vynuogės užderėjo. Žadu išspausti sultis su lėtaeige sulčiaspaude ir iš jų virti uogienę ar kas išeis. Taip darėm su avietėm, gavosi labai gerai.

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*