Vynuogių padažas

Padažai 0 comments

Padažas puikiai tinka prie paukštienos, triušienos, kiškienos valgių.

Vynuogių padažas

0.0 from 0 votes
Course: PadažaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

25

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska Pagal skonį

  • Cukrus1 šaukštelis 1

  • Vanduo1 stiklinė 1

  • Miltai1,5 šaukšto 1,5

  • Grietinėlė0,5 stiklinės 0,5

  • Margarinas1,5 šaukšto 1,5

  • Kiaušinio trynys1 vnt 1

  • šviežios vynuogės250 g 250

Gaminimo eiga

  • Šviežias vynuoges nuplaukite, išimkite sėklas
  • Margariną ištirpinkite, jame iki rusvumo pakepinkite miltus, įpilkite skysčio, suberkite uogas ir 10 – 15 minučių pavirinkite
  • Tada supilkite išplaktą su kiaušinio tryniu grietinėlę, pridėkite prieskonių
  • Daugiau nevirinkite

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*