Vyne troškintas kalakutas

Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, Troškiniai 1 comment

Kalakutienos troškinys su daržovėmis – Girtas kalakutas 🙂

Vyne troškintas kalakutas

1.7 from 3 votes
Course: Karšti patiekalai, Paukštienos patiekalai, TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

1

hour 

10

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Morka1 vnt 1

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnas1 vnt 1

  • Česnakas pagal skonį

  • Miltai1 šaukštas 1

  • Citrina1 vnt 1

  • Petražolės pagal skonį

  • Sviestas3 šaukštai 3

  • Sultinys0,5 stiklinės 0,5

  • Baltas vynas1 stiklinė 1

  • Gvazdikėliai pagal skonį

  • Salieras0,5 vnt 0,5

  • Pomidorų tyrė1 šaukštas 1

  • Kalakutas1/2 vnt 1/2

Gaminimo eiga

  • Išdarinėtą kalakutą supjaustykite gabalėliais ir juos įtrinkite druska su česnaku
  • Paruoštus gabalėlius apkepkite svieste
  • Ant apkepusios mėsos sudėkite pjaustytą salierą, morkas, smulkintą svogūną, sutrintus gvazdikėlius, supjaustytas kalakuto kepenėles, ir maišant troškinkite apie 10 min
  • Paskui sudėkite pomidorų tyrę, tarkuotos citrinos žievelės, supilkite vyną, citrinos sultis bei sultinį
  • Uždengę troškinkite, kol mėsa taps minkšta
  • Vandenyje išplakite miltus, maišant supilkite į padažą, pavirinkite, įberkite smulkintų petražolių
  • Tiekite su ryžiais arba makaronais

One Comment

  1. Ar visi gali vertinti?

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*