"Voveriuko užkandis"

Užkandžiai 0 comments

"Voveriuko užkandis"

0.0 from 0 votes
Difficulty: Lengvas
Cooking time

30

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Aliejus

  • Miltai šaukštelis

  • Fermentinis sūris truputis

  • Grietinė0,5 stiklinės 0,5

  • Grybai3-5 vnt 3-5

  • Druskos prieskoniai pagal skonį

Gaminimo eiga

  • Šiam patiekalui labiausiai tiktų baravykai
  • tačiau gerai ir kitokie
  • Grybus nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir gerai nuplauti
  • Nuvarvinti
  • Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suversti ten grybus, pasūdyti ir kepti
  • Kai grybai iškeps, ant jų pabarstyti miltų ir gerai išmaišyti
  • Supilti grietinę ir pakaitinti iki virimo
  • Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio, prieskonių
  • Keptuvę uždengti dangčiu, užgesinti ugnį ir leisti kelias minutes pastovėti, kad sūris ištirptų

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*