"Voveriuko užkandis"
Cooking time
30
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Aliejus –
Miltai šaukštelis –
Fermentinis sūris truputis –
Grietinė – 0,5 stiklinės 0,5
Grybai – 3-5 vnt 3-5
Druskos prieskoniai pagal skonį –
Gaminimo eiga
- Šiam patiekalui labiausiai tiktų baravykai
- tačiau gerai ir kitokie
- Grybus nuvalyti, supjaustyti nedideliais gabaliukais ir gerai nuplauti
- Nuvarvinti
- Keptuvėje ištirpdyti sviestą, suversti ten grybus, pasūdyti ir kepti
- Kai grybai iškeps, ant jų pabarstyti miltų ir gerai išmaišyti
- Supilti grietinę ir pakaitinti iki virimo
- Ant viršaus užberti tarkuoto sūrio, prieskonių
- Keptuvę uždengti dangčiu, užgesinti ugnį ir leisti kelias minutes pastovėti, kad sūris ištirptų