Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis

Troškiniai 4 comments

Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis

2.7 from 7 votes
Course: TroškiniaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Morkos2 vnt 2

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Malti juodieji pipirai pagal skonį

  • Grietinė3 šaukštai 3

  • Česnakai1 skiltelė 1

  • Bulvės4-5 vnt 4-5

  • Voveraitės1 l 1

  • Lašiniai50 g 50

Gaminimo eiga

  • Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verdantį vandenį ir 5 min
  • verdame
  • Vandenį nupilame, grybus nuvarviname
  • Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais
  • Sudedame paruoštas voveraites, kubeliais supjaustytas bulves, smulkiai sutarkuotas morkas, sutrintą česnaką, įberiame pipirų, pasūdome
  • Uždengiame ir troškiname, kol suminkštėja bulvės
  • Baigiant troškinti, supilame grietinę ir užviriname
  • Tiekiame su šviežiais agurkais

4 Comments

  1. Superinis troškinys.
    Iki šiol voveraičių nevirdavau, o supjausčiusi mesdavau tiesiai į keptuvę. Kadangi pagal receptą reikėjo apvirti o paskui dar troškinti tai aš jų nė nepjausčiau 🙂 Labai patiko!

  2. arunas

    visai nieko sviesto dar idejau

  3. jurate

    bandim manau patiks

  4. jurate

    bandom

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*