Voveraičių troškinys su šviežiomis bulvėmis
Cooking time
45
minutes
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Morkos – 2 vnt 2
Svogūnai – 2 vnt 2
Malti juodieji pipirai pagal skonį –
Grietinė – 3 šaukštai 3
Česnakai – 1 skiltelė 1
Bulvės – 4-5 vnt 4-5
Voveraitės – 1 l 1
Lašiniai – 50 g 50
Gaminimo eiga
- Voveraites gerai nuplauname, supjaustome, dedame į verdantį vandenį ir 5 min
- verdame
- Vandenį nupilame, grybus nuvarviname
- Lašinukus supjaustome kubeliais ir pakepiname su susmulkintais svogūnais
- Sudedame paruoštas voveraites, kubeliais supjaustytas bulves, smulkiai sutarkuotas morkas, sutrintą česnaką, įberiame pipirų, pasūdome
- Uždengiame ir troškiname, kol suminkštėja bulvės
- Baigiant troškinti, supilame grietinę ir užviriname
- Tiekiame su šviežiais agurkais
Superinis troškinys.
Iki šiol voveraičių nevirdavau, o supjausčiusi mesdavau tiesiai į keptuvę. Kadangi pagal receptą reikėjo apvirti o paskui dar troškinti tai aš jų nė nepjausčiau 🙂 Labai patiko!
visai nieko sviesto dar idejau
bandim manau patiks
bandom