Vokiškai troškinta kiauliena su kopūstais
Cooking time
2
hours
Gaminimo rėžimas
Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas
Ingredientai
Druska pagal skonį –
Svogūnai – 2 vnt 2
Laurų lapai – 2 vnt 2
Kadagio uogos keletas –
Rauginti kopūstai – 1 kg 1
žalieji žirneliai – 300 g 300
Marinatas – 1 šaukštelis 1
Kiaulių kojos – 4 vnt 4
Gaminimo eiga
- Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės
- Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val
- Ištraukti kojas, įdėti kopūstus, kojas uždėti ant viršaus ir troškinti dar 30 min
- Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su troškinamais kopūstais ir kiaulės kojomis
- Garnyrui tinka virtos bulvės, padažui – garstyčios