Vokiškai troškinta kiauliena su kopūstais

Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalai 0 comments

Vokiškai troškinta kiauliena su kopūstais

0.0 from 0 votes
Course: Įvairūs patiekalai, Mėsos patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

2

hours 
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Druska pagal skonį

  • Svogūnai2 vnt 2

  • Laurų lapai2 vnt 2

  • Kadagio uogos keletas

  • Rauginti kopūstai1 kg 1

  • žalieji žirneliai300 g 300

  • Marinatas1 šaukštelis 1

  • Kiaulių kojos4 vnt 4

Gaminimo eiga

  • Perinkite žirnius , gerai nuplauti šaltu vandeniu, iberkite prieskonius ir virti tol, kol suminkštės
  • Kiaulės kojas užpilti vandeniu, įdėti lauro lapų, susmulkintus svogūnus ir virti 1 val
  • Ištraukti kojas, įdėti kopūstus, kojas uždėti ant viršaus ir troškinti dar 30 min
  • Žirnius sutrinti per sietelį, sudėti į didelę lėkštę kartu su troškinamais kopūstais ir kiaulės kojomis
  • Garnyrui tinka virtos bulvės, padažui – garstyčios

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*