Vokiška vyšnių sriuba

Sriubos, Uogų patiekalai 0 comments

Vokiška vyšnių sriuba

0.0 from 0 votes
Course: Sriubos, Uogų patiekalaiDifficulty: Lengvas
Cooking time

45

minutes
Gaminimo rėžimas

Įjunk gaminimo rėžimą, kad neužmigtų įrenginio ekranas

Ingredientai

  • Vanduo1,25 l 1,25

  • Cinamonas5 g 5

  • Džiūvėsėliai50 g 50

  • Raudonas vynas200 g 200

  • Vyšnios750 g 750

  • Bulvių krakmolas50 g 50

  • Citrinos žievelė truputis

Gaminimo eiga

  • Išimti vyšnių kotelius ir kauliukus; sutarkuoti citrinos žievę, užvirinti vandenį su cinamonu, sudėti vyšnias ir 10 min
  • virinti ant stiprios ugnies
  • Vyšnias nukošti
  • Atskiesti bulvių krakmolą trupučiu šalto vandens, maišant supilti į karštą nuovirą
  • Sutrinti 20 vyšnių kauliukų, 10 min
  • kaitinti juos vyne; nukošti, kad liktų tik nuoviras
  • Nuovirą supilti į sriubą, sudėti vyšnias
  • Į stalą tiekti su džiūvėsiais, supjaustytais kubeliais

Leave a Comment

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

*